Spin

Spin-koneistot ovat edistyksellisiä autotallikoneistoja. Niiden avulla ovet saadaan toimivaan sulavasti ja todella äänettömästi.

Tyypillisin kokoonpano on Spinbuskit -koneistopaketti, joka sisältää koneiston, 3m hihnavetolaitteiston valmiiksi koottuna sekä kauko-ohjauksen yhdellä muuttuvakoodisella lähettimellä. Koneiston vetovoima on 650N ja se voidaan asentaa max 2,4m korkuiseen ja 4,4m levyiseen lamellinosto-oveen.

Saatavana myös 1000N koneisto ja 4m vetolaitteisto. Näillä voidaan automatisoida max 3,4m korkuinen ja 5,2m levyinen lamellinosto-ovi. (kannattaa tarkistaa soveltuuko Soon-koneisto kohteeseen paremmin)

Lamellinosto-ovien lisäksi Spinbus-koneistoilla on mahdollista automatisoida myös kippiovia. Kippiovien liikeradat vaihtelevat valmistajakohtaisesti ja joissain tapauksissa liikerata ei mahdollista konekäyttöä. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi on olemassa ns. oskilloivaa vetovartta (SPA5), jonka avulla koneiston veto- ja työntöliikkeet saadaan myötäilemään oven normaalia liikerataa.

 

Tuotetunnus (SKU): 7ef605fc8dba Osastot: ,