Timo Romppanen on aloittanut Sicutecissa myyntitehtävissä. Timolla on pitkä kokemus turvallisuusalan myyntityöstä eri lukkoliikkeissä, viimeisimpänä BLC Turva Oy:n kiertävänä myyntipäällikkönä. Tavoitat Timon numerosta 010-2921975.

Puhelinoperaattorillamme on kuuluvuusongelmia toimipisteemme läheisyydessä. Osa puheluista ei yhdisty, vaikka olisimme paikalla. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, mikäli et tavoita meitä puhelimitse.

Me Sicutecissa otamme koronaviruksen vakavasti. Emme tee asiakaskäyntejä poikkeustilanteen aikana, ja koulutuspäivät on siirretty tulevaisuuteen.

Tavaratoimitukset jatkuvat kuitenkin normaalisti. Meillä on Turussa iso varasto, josta löytyy normaalisti kaikkea heti hyllystä. Rahtiliikenteen viivästykset saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin  joidenkin tuotteiden kohdalla. Tuotanto Nicellä on kuitenkin käynnissä ja tavara liikkuu.

Tilaukset ja tuotetuki hoituu tuttuun tapaan puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteinen puhelinnumeromme on 010-2921971 ja yhteinen sähköpostiosoitteemme info@sicutec.fi