Robus

Robus-liukuporttikoneistot ovat ratkaisu useimpiin Suomessa käytettäviin liukuportteihin. Koneistoa suunniteltaessa on huomioitu myös talviolosuhteet; sisäänrakennettu lämpötila-anturi säätelee käyttövoimaa lämpötilan mukaan ja rajakytkimet ovat induktiiviset. Näin saavutetaan tasainen ja varma toimivuus kaikkina vuodenaikoina.

RB600P on tarkoitettu alle 8m porttilehdille painoluokituksella max 600kg. RB1000P on tarkoitettu alle 12m porttilehdille painoluokituksella max 1000kg. Voimansiirto M4 hammaspyörällä, myös 3/4? ketjuveto mahdollinen.

Toiminta perustuu 24V tasavirtamoottoriin, jota ohjataan sisäänrakennetulla ohjauskeskuksella. Koneisto kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla.

Ominaisuuksia ja liitäntöjä

Säädettävät nopeus, käyttövoima, suunnanvaihdon herkkyys, taukoaika, osa-aukko ja huoltoilmoitin. Automaattinen laitteiden tunnistus (BlueBUS ja STOP). BlueBUS-väyläliitäntä lisälaitteiden kytkemisen yksinkertaistamiseksi, turvareunaliitäntä, akkuvarmistusmahdollisuus, 8 viimeisen liikkeen vikaloki, pariporttien automaattinen synkronointi yhdellä johtoparilla ja SM-radiovastaanotinliitäntä. Lisätoimintoja Opera järjestelmän avulla (T4 liitäntä).

Lataa esite

Tuotetunnus (SKU): 92cc227532d1 Osastot: ,