Hyke

Hyke on monipuolinen kääntöporttikoneisto, jota voidaan käyttää erilaisissa porttiratkaisuissa. Porttilehtien maksimileveys on 3,5 metriä.

Hyke koneistot perustuvat 24V tasavirtamoottoreihin. HK7024 on ns. pääkoneisto ja se sisältää ohjauskortin. HK7224 on ns. orjakoneisto, joka on tarkoitettu asennettavaksi pääkoneen kanssa yhdessä pariporttiin. Pääkoneisto kytketään suoraan sähköverkkoon 3×1,5mm2 johdolla. Koneistojen väliin 5×1,5mm2 kaapeli orjakoneiston virransyötölle ja kierroslukulaskurille. Koneistot tarvitsevat 300-650mm sivutilaa, joten ne eivät sovellu esimerkiksi paikkaan, jossa jalankulkuportti on heti ajoportin vieressä. Toisaalta koneistot voidaan asentaa massiivisiin pilareihin, koska asennuspinta voi olla jopa 400mm irti saranalinjasta.

Ohjauskortin ominaisuuksia mm. säädettävät nopeus, voima, törmäysherkkyys, osa-aukko, huullosviive. Sähkölukkoliitäntä sekä lukitusmagneetille että solenoidilukolle sekä Bluebus väylä valokennoille ja muille lisävarusteille. Inputeja ja outputeja voidaan muokata OVIEW-ohjelmointilaitteella.

Hykekit on asennusvalmis paketti pariporteille. Se sisältää kaksi koneistoa (HK7224+HK7024), valokennoparin, radiovastaanottimen, yhden kauko-ohjaimen sekä varoitusvilkun.

UUTUUS:

Hyke koneistoa on saatavana myös Hi-Speed versiona.

Tuotetunnus (SKU): 17d63b1625c8 Osastot: ,