Tuotetiedot:

Signo-puomikoneistot ovat nykyaikaisia ja tehokkaita puomikoneistoja, jotka soveltuvat yhtälailla yksityiseen kuin julkiseenkin käyttöön. Käyttökohteita esimerkiksi taloyhtiöiden pihat, pysäköintialueet, noutopihat ja teollisuuden kulunvalvonta.

Kolme eri versiota: Signo4 max 4m ja Signo6 max 6m puomipituuksille sekä ”pikapuomi”Signo3 tietulli- ja pysäköintitalokäyttöön max 3m. Värivaihtoehdot tyylikäs harmaa (maalattua sinkittyä terästä) sekä ruostumaton teräs.

Puomi on mahdollista varustaa halutulla tavalla. Punaiset heijastintarrat parantavat näkyvyyttä, punainen kumireunus vaimentaa iskuja, parantaa näkyvyyttä ja sen sisälle on mahdollista asentaa led-valot. Tukijalka ei ole välttämätön, mutta suositeltava erityisesti käytettäessä painavia varusteita. Tukijalkoja on saatavana sekä kiinteästi asennettavaa että riippuvaa mallia. Saatavana myös taittuvan puomin liitosmekanismi (Signo4), riippuva alumiiniaita sekä vastapainolla varustettu teleskooppipuomi 8,5m (Signo6).

Koneisto on sähkömekaaninen ja se perustuu 24V tasavirtamoottoriin ja alennusvaihteeseen. Asennus ja käyttöönotto on yksinkertainen. Sisäänrakennettu ohjauskeskus sijaitsee kotelon yläosassa kytkennän ja ohjelmointien helpottamiseksi. Koneiston kätisyys vaihdettavissa helposti ilman erikoistyökaluja.

Säädettävät nopeus, suunnanvaihdon herkkyys ja taukoaika sekä kiihdytys- ja hidastuspisteet. Kaksi turvalaitesilmukkaa, ulostulot sähkölukolle, ja liikennevaloille. Kahden vastakkaisen koneiston automaattinen synkronointi ja liitäntä SM-radiovastaanottimelle. Akkuvarmistus tai vapautus käsikäytölle mahdollisia sähkökatkosten varalta.

Koneisto kytketään 230Vac sähköverkkoon 3×1,5mm2 syöttöjohdolla.