Tuotetiedot:

Pop-koneistot on tarkoitettu pienehköihin pihaportteihin sekä käyntiportteihin. Max porttilehden leveys on 2 metriä. Kevyestä ja yksinkertaisesta rakenteesta huolimatta Pop-koneistot sisältävät runsaasti samoja ominaisuuksia kuin muutkin Nice-koneistot.

Pop-koneistot toimivat 24V tasavirtamoottoreilla ja niitä on kahta versiota. PP7024 on ns. pääkoneisto, joka toimii itsenäisesti. PP7224 on ns. orjakoneisto, joka on tarkoitettu asennettavaksi pääkoneen kanssa pariporttiin. PP7024 sisältää monipuolisen ohjauskeskuksen ja liitännän orjakoneelle PP7224 (3×2,5mm2). Pääkoneisto kytketään suoraan sähköverkkoon 3×1,5mm2 johdolla. Koneistot tarvitsevat sivutilaa n. 250-350mm.

Pop-ohjauskortin ominaisuuksia mm. 2 nopeutta, 2 turvalaiteliitäntää, SMXI-radiovastaanotinliitäntä, jänniteulostulo lisävarusteille, sähkölukkoliitäntä, osa-aukko ja säädettävä huullosviive, säädettävä suunnanvaihdon herkkyys, hidastus ja kiihdytys liikkeen alussa ja lopussa.

Popkit on asennusvalmis paketti, joka sisältää kaksi koneistoa (PP7024+PP7224), valokennoparin, radiovastaanottimen, yhden radiolähettimen sekä varoitusvilkun ja avainkytkimen. Popkit-koneistopaketilla on siis mahdollista automatisoida yhteensä 4m pariportti (2+2m).