Tuotetiedot:

Hyppo-koneistoja on saatavana sekä nivelvarrella (saranaportteihin) että teleskooppivarrella (taitto-oviin). Saranaportteihin tarkoitetun 24Vdc koneiston mallimerkintä on HY7024 (max 3m porttilehdille).

Hyppo-koneistot on tarkoitettu erityisesti kohteisiin, joissa porttipylväät ovat massiiviset eivätkä mahdollista esim. Moby-koneistojen asentamista. Koneistot on suunniteltu käytettäviksi ainoastaan sisäänpäin aukeavissa porteissa (vetävä liike).

24Vdc koneistoissa rajat perustuvat moottorien magneettisiin kierroslukulaskureihin, joiden avulla ohjauskeskus tietää liikematkan pituuden ja portin sijainnin. Rajoja voidaan säätää ohjelmallisesti, mm. huullosviive valittavissa portaattomasti. Hyppo-koneistoissa ei ole koneistoihin asetettavia rajoja, vaan porttiympäristössä pitäisi olla mekaaniset äärirajat, joista kierroslukulaskurit laskevat liikematkaa. äärirajat on myös mahdollista toteuttaa asentamalla rajoitinketju varsien väliin.

Ohjauskeskuksena Mindy A824, jossa moottorilähdöt kahdelle 24Vdc moottorille, kolme turvalaitesilmukkaa (hätäseis, valokenno1 ja valokenno2), impulssiliitännät yksipainikeohjaukselle, avaus- ja sulkemiskäskyille sekä osa-aukolle. Mahdollisuus akkuvarmennukseen automaattisen latauskortin avulla. Pistoke FLOXI-radiokortille ja ulostulo radion 2. kanavalle. Sähkölukon ohjaus 12V ja lisälaitteiden jänniteulostulo 24V. Säädettävä suunnanvaihdon herkkyys molemmille moottoreille. Säädettävä taukoaika.

Ohjauskeskuksen syöttö 3×1,5mm2, moottorilinjat esim. 5×0,75mm2.

Koneistot vaativat n. 40cm sivutilaa

Koneistot vaativat noin 400mm sivutilaa, mutta ne voidaan asentaa jopa 450mm irti porttilinjasta (oheisen kuvan mitta B).